Oda Volleberg-van Well

Oda Volleberg-van Well

Oda was geboren te Ysselsteijn in Nederlands Limburg op 27/07/1943.  Ze was gehuwd met Huub Volleberg, ze had 4 kinderen, 2 dochters en 2 zonen en 4 kleinkinderen. Oda was zeer spiritueel, maar ook zo intens aards. Ze zei dat ze zowel aards voedsel als geestelijk voedsel nodig had om verder te kunnen met het Licht of met de geestelijke wereld. Wij moeten ieder moment zuiver, eerlijk en duidelijk bij onszelf durven te zijn en dan kunnen we de toekomst maken, zei ze altijd. Het gaat niet om straks, maar wel om het Nu. Het Licht zal zegevieren, het is sterker dan de duisternis en daar moeten we voor gaan. We moeten niet zwijgen, maar je laten horen. Oda gaf ons het voorbeeld, ze liet van zich horen, ze nam echt geen blad voor haar mond, maar helaas is ze nu van ons heengegaan op 22 september 2014.

Oda maakte gedurende ongeveer 20 jaar geboortemandala’s, huwelijksmandala’s en mandala’s van overleden personen op automatische wijze. Ze werkte vanuit een datum via een verbinding met de ziel van de betrokken persoon en met een afspiegeling vanuit de numerologie. Bij elke mandala gaf ze een uitgebreide automatisch geschreven uitleg over de gebruikte getallen, vormen en kleuren. Elke mandala had een zielenboodschap en werkte genezend en ondersteunend.

Ze stond op paranormale beurzen in Nederland, Duitsland en België en gaf ook lezingen, waaronder ook in het Rode Labyrint te Mol in België.

Ik leerde Oda pas kennen in april 2008, toen ik mijn bestelde geboortemandala ging ophalen. In de afgelopen 6 jaar en half, werd ze mijn allerbeste vriendin. Onze vriendschap was dus zeer kort, maar oh zo krachtig. Oda, mag ik je bij dezer zeer hartelijk danken voor onze warme vriendschap. Geniet van je rust. Groei nog verder in wijsheid en sta me bij waar je kan. We zien elkaar zeker en vast ooit terug.

Ik wens deze voorstelling van Oda en mijn ode aan Oda te posten op deze website, als blijvend eerbetoon aan haar.