Praktisch

Klik op de regel van uw interesse

Ligging van de zaal
Kenmerken van de zaal
Huurvoorwaarden van de zaal
Huurprijs
Aaanwezig materiaal
Muziek installatieGebruik flipover

 

Ligging van de zaal

De zaal is gelegen in de tuin van het huis gelegen Gompelbaan 156 te 2400 Mol. Er is een aparte ingang tot de zaal; de dieperliggende deur rechts naast het huis geeft toegang tot de tuin achter het huis.

^TOP

Kenmerken van de zaal

De zaal is nieuwgebouwd, ze is 7 op 10 meter groot, dus 70 m². 2/3 van de grondoppervlakte is bedekt met parket en 1/3 van de grond is bedekt met vloer. Voor het betreden van de parket is het wel vereist dat de deelnemers ofwel blootsvoets zijn, ofwel dat ze sokken of pantoffels dragen. Een schoenenrek is voorzien in de zaal.
In de zaal heb ik vrouwelijke energie willen neerplanten en vandaar dat ik beelden van drie vrouwen in een driehoek heb opgesteld: Quan Yin, Moeder Maria en Maria Magdalena.
Ik heb ook de vier transformaties willen thuisbrengen in ’t Rode Labyrint: de luchtenergie door een windgong op te hangen, de vuurenergie door kaarsen te voorzien bij de verschillende beelden, de aarde-energie door een amethist en rookkwarts neer te zetten en de waterenergie door een waterfonteintje dat dampen creëert aan te sluiten.
De zaal heeft drie soorten verlichting: 6 lantaarns verdeeld over 3 muren, 3 dimbare lampen boven het parket en een sterrenhemel, die niet voldoende licht op zich geeft, maar die wel kan dienen als sfeerverlichting.
Als verwarming of als verkoeling is er airconditioning aanwezig, die zelf naar eigen dunken kan ingesteld worden. Bij het betreden van de zaal in de winter zal ervoor gezorgd worden dat de temperatuur aangenaam zal zijn.
De grote ramen die uitgeven op de tuin zijn voorzien van optrekgordijnen, zodat de zaal naar wens meer verduisterd kan worden.
Bij de ingang van de zaal is er een macramé waarop verschillende decks kaarten voorzien zijn, die het verblijf in de ruimte kunnen aangenaam maken.
Een speciale ronde etagère herbergt een bibliotheek, maar hierover vind je meer onder de tab bibliotheek.
Er is geen stromend water ter beschikking in de zaal. Dit is misschien handig om weten.
Er is 1 toilet ter beschikking van de deelnemers en deze is gelegen in het huis zelf, bereikbaar via de tuin. Naast de toilet is er in een andere ruimte een wasbak voorzien, waar er water kan genomen worden en waar de handen kunnen gewassen worden na het toiletbezoek.

^TOP

Huurvoorwaarden van de zaal

De zaal is in principe altijd te huur, tenzij anders vermeld in de agenda. Als je een activiteit in t’ Rode Labyrint wil plannen, kijk dan eerst op de agenda of de zaal nog vrij is en contacteer dan Martine Vangeel om te vragen of de activiteit kan doorgaan.

De zaal is te huur per uur, met een minimum duur van 1 uur. Enkel de effectieve duur van de activiteit wordt aangerekend. De tijd om de zaal te schikken, om de mensen te ontvangen en om de zaal te verlaten wordt niet in rekening gebracht.

^TOP

Huurprijs

Vanaf 15/03/2013 is de prijs voor het ter beschikking stellen van de zaal: 10 euro per uur. Voor alle boekingen die gebeuren op het moment dat deze prijs geldig is, blijft deze prijs van toepassing. Mocht de prijs in de toekomst veranderen, dan geldt dit nieuwe tarief voor de toekomstige boekingen.
^TOP

Aanwezig materiaal

In ’t Rode Labyrint is het volgende materiaal ter beschikking:
-20 stoelen
-20 meditatiekussens gevuld met spelthulzen
– 17 fleecen dekens
-10 tafels van 80 cm op 180 cm, waarrond 6 stoelen kunnen
-10 matrasjes van 10 cm dikte
-verlengdraad met drie contactdozen
-flip-over met speciale stiften voor op het whiteboard. Er is een mogelijkheid om het bord te verbreden, zodat er 3 papieren naast elkaar kunnen hangen. Papier kan zelf meegebracht worden voor op dit bord, eventueel is het ook ter beschikking in de zaal, maar hiervoor dient er per blad een extra bijdrage betaald te worden.

^TOP

Muziekinstallatie

 


Product: Behringer A500 versterker

Algemeen:
De Behringer A500 is een krachtpatser die voornamelijk voor studio- en thuisgebruik wordt ingezet. Bij grotere PA-systemen wordt het geluid van lawaaiige ventilatoren al gauw overstemd door de dijk van geluid die van de luidsprekers af komt, maar in een thuis-situatie is dit vaak niet het geval.

Daarom heeft deze A500 convectiekoeling zodat hij geen herrie maakt, maar nog steeds wel een behoorlijk vermogen kan leveren. Zo presteert hij het om tweemaal 300 Watt op 4 Ohm te leveren, ideaal voor een stel luidsprekers die achtergrondmuziek moeten weergeven, of voor thuisgebruik waar u regelmatig muziek draait.

Hoge kwaliteit componenten en een strakke lay-out maken hem alleen nog maar aantrekkelijker. De twee draaiknoppen op de voorzijde zijn duidelijk en groot aanwezig, het speciaal vormgegeven dB-display geeft een retro look aan het geheel. Zo is deze versterker niet alleen qua specificaties interessant, maar qua uiterlijk evenveel!

Specificaties:
– krachtige versterker voor toepassingen waar geen bijgeluiden hoorbaar mogen zijn
– 2x 175W max op 8 Ohm stereo, 2x 300W max op 4 Ohm stereo, 600W max op 8 Ohm gebrugd
– 2x 125W RMS op 8 Ohm stereo, 2x 185W RMS op 4 Ohm stereo, 375W RMS op 8 Ohm gebrugd

^TOP

Luidsprekers : Merk Mackie – Passieve luidspreker

– diameter woofer: 12″
– frequentiebereik: 45Hz tot 20 kHz
– maximale SPL: 123dB
– crossover frequentie: 1800Hz
– input connectoren: vergrendelbare conn. en 6.3mm jack
– vermogen: 300W RMS en 750W piek

^TOP

Mengpaneel

Behringer VMX200 DJ Mixer
2-Kanaals DJ-mixer met twee dubbele stereo ingangen en een ULN microfoon ingang. 3-Bands kill EQ en gain controle per kanaal.

Intelligente dubbele auto BPM counter met tijd en beat sync display. Instelbare XPQ stereo surround processor.

Ultraglide faders met garantie tot storingsvrij werken tot 500.000 bewegingen. Cross-fader met schakelbare curve controle, level-meter emt peak-hold functie.

Vergoeding gebruik muziekinstallatie 5 euro/ per dagdeel 

^TOP

Gebruik Flipover

Er is papier en er zijn stiften voorhanden voor de flipover, maar per gebruikt blad wordt er wel een kost aangerekend van 50 eurocent.
Indien gewenst kan er wel eigen gerief meegebracht worden, maar er moet goed worden opgelet dat op het papier andere stiften gebruikt worden dan op het whiteboard.

^TOP