Sigurya – Op Weg naar Natuurlijk Bewustzijn

Wat is Sigurya?

De natuur is onze leidraad, ze schenkt ons alles wat we nodig hebben om onszelf te vinden, te leren kennen, op te laden en tot rust te komen.

Wij zijn allen onderdeeltjes van één groot geheel. Die eenheid willen we jullie helpen herontdekken, in onszelf en zo ook daarbuiten. Luister naar wat je innerlijke stem je toefluistert, kijk naar wat beelden je vertellen en maak zo verbinding met alles wat er is.

Wie draagt Sigurya?

· Christel Vanderheyden

Via een intense, nooit eindigende, innerlijke zoektocht en een aantal opleidingen (evolutiepsychologie, gezondheidsconsulente, aromatherapie, vrouwelijke kracht, nieuwetijdskinderen, natuurvoeding, Vedic Art enz.) heeft ze geleerd kennis te verbinden met een diep en oud innerlijk weten en de passie ontdekt om dit met anderen te delen. Mijn creatieve bron is onuitputtelijk en opent mooie wegen om samen te bewandelen.
Als docente natuurvoeding neemt ze je graag mee in de alchemie van de keuken en wijdt je in in diepgang van voeding voor de mens. Maar de alchemie reikt verder uit naar alle facetten van het leven…..een Leven van verbinding met alles wat is.
· Peter Couvreur

Via een soortgelijke zoektocht (evolutiepsychologie, sjamanisme) en de diepe verbinding met Moeder Aarde heeft hij ontdekt dat je grote uiterlijke power kan transformeren naar een sterke uitstraling van innerlijke kracht en liefdevol mededogen. Als natuur- en stiltegids ligt zijn hart zo dicht bij Moeder Aarde dat het een intense belevenis is, om er met hem op uit te trekken. Bijzondere oefeningen, klanken en rituelen nemen je mee verder op reis. Als een evidentie vloeide daaruit de passie voor permacultuur in al zijn facetten voort.

Aanbod van Christel Vanderheyden en Peter Couvreur:

Doorheen het Jaar

Een her-opleving van de natuurlijke jaarfeesten

Waar ligt de oorsprong van onze feestdagen? Hoe vinden we terug de diepere betekenis van deze momenten? Welke rituelen en feesten horen hierbij? Wat was er voor de kerkelijke invullingen? Hoe kunnen we ons afstemmen op het natuurlijke ritme van het jaar via deze vieringen? Kunnen we hier onze kinderen terug voor warm maken…?

e nemen je graag mee doorheen het jaar. Via informatie, vertellingen, verhalen, klanken, rituelen, creativiteit, geuren, kleuren en smaken. We overlopen en vieren samen elk moment, zodat je het daarna zelf weer verder kan vertellen en beleven. Elk jaar opnieuw!

Praktische informatie:

Waar: ’t Rode Labyrint – Gompelbaan 156 in Mol
Wanneer: 30 januari, 20 maart, 1mei, 21 augustus, 18 september, 30 oktober 2015 – telkens van 19:00 tot 22:30.
Prijs: 25,00 € per avond